TIFFANY'S KINDEROPVANG
Bij Tiffany’s begrijpen we dat de zorg voor kinderen om vertrouwen draait. Ouders vertrouwen hun dierbaarste bezit immers toe aan een kindercentrum. Dit moet een plek zijn waar ouder én kind zich beiden thuisvoelen. Waar het personeel uw kind verzorgt op een vriendelijke en professionele manier, alleen dan is een plezierige combinatie mogelijk tussen werk en gezin.


Ouders moeten er zeker van kunnen zijn dat hun kind de zorg krijgt die het nodig heeft in een veilige omgeving en dat het kind opgevoed word op een verantwoordelijke manier, ook als de ouders niet aanwezig zijn. Kinderen moeten er zeker van zijn dat wanneer de ouders er niet zijn dat zij toch kunnen rekenen op een vertrouwde opvoeder om op een zorgeloze manier hun omgeving te verkennen en contact hebben met leeftijdsgenootjes.


Oog voor kwaliteit is van uitzonderlijk belang voor de belangrijke taak van kinderzorg. Daarom is Tiffany's gewijd aan een constante kwaliteitsverbetering en monitoring. Natuurlijk is onze kinderopvang goedgekeurd door de overheid en de gemeentelijke gezondheidszorg. Maar wij gaan een stapje verder; Onze aandacht voor kwaliteit wordt gewaarborgd door doorlopende training van onze werknemers.


Werknemers van Tiffany's hebben de benodigde opleidingen en diploma's, EHBO diploma's en ontvangen regelmatig veiligheid-en brandveiligheidstraining.